OVAKO KUHAR SLAVNIH PRIPREMA ŠNICLE: /

U krušne mrvice ubaci tajni sastojak koji pojačava okus mesa

Image
Foto: Getty

Trebat će vam nekoliko posuda, ali sve je s dobrim razlogom

3.8.2019.
10:45
Getty
VOYO logo

Svaki pravi gurman zna da nema ukusnih pilećih šnicla bez krušnih mrvica. No, nije to tajni sastojak zbog kojega svi obožavaju taj odrezak. Australski kuhar slavnih Colin Fassnidge otkrio je u čemu je stvar te što je potrebno da vam pileći šnicli ispadnu savršeno svaki put.

Gostujući u The Morning Showu, proslavljeni chef objasnio je kako njegov jedinstven recept za šnicle obožavaju svi ukućani, ali i gosti u restoranima. "Trudim se napraviti šnicle nešto zdravijima. Moji klinci se dave u tome", izjavio je Fassnidge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OTKRIVENA TAJNA SAVRŠENO HRSKAVE SLANINE: /

Kuhari podijelili super trikove za pripremu u tavi, pećnici...

Upute za pripremu

Dakle, u zdjelici pomiješajte krušne mrvice, polovinu začinskog bilja, zob i sjemenke gorušice. U zdjeli umutite zajedno jaja, neobrano mlijeko, češnjak i ostatak bilja. U drugoj posudi kombinirajte brašno, zob i sjemenke gorušice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor kuharice objasnio je kako zob piletini daje ekstra hrskavost. Prije početka kuhanja, on šnicle marinira u mješavini s jajima, a zatim uvalja u mješavinu s krušnim mrvicama. Zagrijte tavu na srednje jakoj vatri i ne stavljajte puno ulja, tek toliko da dođe do polovice visine mesa. Pržite dok ne postigne zlatnu boju. Servirajte s limunom te salatom od kupusa i jabuke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo