Namaz od inćuna, kapara i senfa

Kapare i inćuni sa senfom? Isprobajtu neobičnu kombinaciju u smjesi s maslacem i uživajte u domaćem namazu na lagano preprženom kruhu.

20.6.2011.
14:40
VOYO logo

Priprema:

Filete inćuna isperite vodom i usitnite, zgnječite 5 žlica maslaca i sve dobro promiješajte. Dodajte kapare usitnjenih, senf, soli po ukusu i papar te izmješajte.

Ako smjesa nije dovoljno usitnjena da izgleda kao namaz, slobodno sve naknadno izgnječite. Namaz nanesite na male komadiće kruha koji mogu biti i lagano preprženi pa ukrasite sa sitno nasjeckanom paprikom ili rajčicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
BNP
GLEDAJ 24 SATA PRIJE
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
JEDNOSTAVNO I BRZO /

Nešto drugačije: Pečena marinirana piletina sa zobenim tortiljama će vas oduševiti