Pileća juha
Ova juha malo je drukčija od klasične juhe na koju smo navikli. Hranljiva domaća juha sa svježom piletinom, puno povrća i đumbirom kako bi se ubrzao metabolizam i ojačao imunološki sustav, kao i uklonili toksini iz tijela. Piletina će osigurati dovoljnu količinu proteina, ako ne volite neko povrće pronađite zamjenu koja vam odgovora.
(Foto: Profimedia.hr)
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci: pileće prsa, pileći temeljac, luk, brokula, mrkva, celer, grašak, peršin, đumbir, češnjak, maslinovo ulje, jabučni ocat, crvena paprika, kurkuma, sol, papar
Priprema:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Stavite veliku posudu na srednju vatru. Dodajte maslinovo ulje i nasjeckani luk, celer, đumbir i češnjak te pustite da se povrće omekša. Zatim dodajte pileća prsa, temeljac, mrkvu, jabučni ocat, crvenu papriku, kurkumu i morsku sol.
- Zagrijte do vrenja, smanjite vatru i pirjajte dok se pileća prsa ne skuhaju. Potom izvadite piletinu i stavite sa strane da se ohlade.
- U lonac dodajte brokulu, grašak i peršin. Nastavite pirjati kako bi brokula omekšala. U međuvremenu, narežite pileća prsa te dodajte.
- Kada brokula bude skuhana, dodajte začine prema ukusu. Servirajte toplo.
Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa