Varivo od gljiva

Varivo od sampinjona, bukovaca i vrganja uz govedi temeljac i rajcicu siguran je odabir iznimno korisnih sastojaka na vasem tanjuru.

3.9.2014.
15:08
VOYO logo

Na ulju kratko popecite nasjeckani luk, pancetu, mrkvu i korijen celera narezane na kockice.

Dodajte ociscene gljive narezane na cetvrtine, krumpir narezan na kocke i lovorov list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo posolite, promijesajte, prelijte vrucom vodom da pokrije sastojke u loncu, dodajte govedi temeljac i nastavite kuhati na laganoj vatri 15 – 20 minuta.

Potkraj kuhanja dodajte pasiranu rajcicu, brasno koje ste razmutili u malo temeljca, protisnuti cesnjak, narezanu ljutu papricicu i kuhajte jos pet minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po potrebi posolite i dodajte jos malo tople vode, te pospite persinom i posluzite uz popecene ploske kruha.

Izvor: Coolinarika.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo