Influencera iz Amerike, koji u svom gradu isprobava hranu iz različitih zemalja, prati gotovo 300 tisuća ljudi.
Hrvatsku kuhinju isprobao je u restoranu Doma u Chicagu. Prvo je jeo ćevape u lepinji, koje je već kušao kad je istraživao kuhinju Bosne i Hercegovine i koji su ga ponovno oduševili.
Ništa bez ajvara s ćevapima
Objasnio je da mu je uz meso koje je bilo sočno, posebno ukusan bio i ajvar koji se "ne smije preskočiti".

Nakon ćevapa je jeo kupus salatu, koju je opisao kao "vrlo jednostavno" i lagano jelo koje je savršen izbor nakon "teških i zasitnih" ćevapa. Na kraju je probao poseban desert - mađaricu, za koju je rekao da je "kremasta i čokoladna i jako dobra".
Video je pregledan više od 156 tisuća puta, a korisnici TikToka su mu rekli što misle.
"Samo čekaj da odeš u srpski restoran i isprobaš ćevape", "Ovo čak i nisu najbolja hrvatska jela", "Trebaš probati pašticadu", "A gdje su zagorski štrukli", bili su neki od komentara.
