Probali smo i odlično je ispalo: Genijalan trik za osvježavanje starog kruha

Image

Ostalo vam je kruha od prethodnog dana i žao vam ga je baciti? I to vam se često događa?

22.9.2016.
18:01
VOYO logo

Evo genijalnog trika kako kruh možete vratiti u život i opet učiniti svježim i nikada više ne morate baciti niti komadić.

Image

Prvi korak je da stavite kruh pod vodu. Možete koristiti toplu ili hladnu. Držite ga pod mlazom dok i kora nije posve natopljena, ali nemojte ga okretati da se previše ne natope bočne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zagrijte pećnicu na 150 do 160 stupnjeva i stavite kruh peći. Pecite 6 do 12 minuta ovisno o tome koliko je mokar.

Image

Voda koju je kruh upio postaje para kako se kruh zagrijava. Ovo rehidrira kruh iznutra i on ponovo postaje mekan, a toplina pećnice čini ga hrskavim. Ako stavite previše vode trebat će vam više od 12 minuta, možda i dvadesetak. Kada ga izvadite iz pećnice, izgledat će svjež, a tako će i mirisati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo