Žitne pahuljice najčešći su i jedan od najzdravijih doručaka. Usto ih je i jako lako pripremiti - naspete pahuljice u zdjelicu i prelijete ih toplim mlijekom. No, čini se da sve to može biti daleko ukusnije ako napravite samo jedan potez prije pripreme.
CIJELI ŽIVOT POGREŠNO ZATVARATE VREĆICU ČIPSA: Cura pokazala kako se to zapravo radi i zapanjila milijune
'Deset puta bolji okus'
Neki su ljudi već otkrili ovaj trik i podijelili ga na društvenim mrežama. Svi se slažu da je ovo nešto najfinije što su ikad probali. Fora je u tome da pahuljice pola sata prije stavite u zamrzivač, a kasnije sve radite kao i obično.
"Ovo je jako ukusno", "Držala sam pahuljice u zamrzivaču pola sata prije nego što sam ulila mlijeko u njih i taj obrok je bio baš nekako drugačiji", "Ako ovo ne probate, propuštate puno", "Navodno ih to čini deset puta boljima", "Morate to probati", pišu ljudi na Twitteru i TikToku, a trik je isprobala i novinarka BuzzFeeda te se složila da je okus nakon zamrzivača puno bolji.