GOTOVO DOK KAŽEŠ 'KESKUL': /

Turska slastica još bolja od Raffaella gotova je za 15 minuta

Image
Foto: Mydearkitcheninhelsinki.com

Kokosova slastica originalno je iz Turske, a osim što je neodoljiva, osvaja i nevjerojatno jednostavnom pripremom.

6.3.2016.
7:30
Mydearkitcheninhelsinki.com
VOYO logo

Već za 15-ak minuta možete pripremiti desert sličan popularnom Raffaellu. Doduše nemojte se čuditi to što će nestati dok kažete "keskul"

Image
UŽIVAJTE U BUNDEVI KAD GOD POŽELITE: /

Jednostavan recept za pekmez od bundeve i kokosa

Image
UŽIVAJTE U BUNDEVI KAD GOD POŽELITE: /

Jednostavan recept za pekmez od bundeve i kokosa

Sastojci: 5 dcl hladnog mlijeka 40 gr kokosa 60 gr brašna 80 gr šećera 1 vrećica vanilin šećera 1 žlica maslaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za posipanje: malo sjeckanih nesoljenih pistacija ili sjeckanih pečenih lješnjaka i malo kokosa.

Priprema U malo veću zdjelu stavite hladno mlijeko, kokos, šećer i vanilin šećer. Lagano dodavajte brašno i sve dobro umutite žicom. Sve zajedno stavite na vatru da provrije i miješajte svo vrijeme. Nakon što zakipi dodajte maslac i dobro izmiješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sklonite i smjesu raspodijelite u četiri manje posude. Svaku prekrijte plastičnom folijom i ohladite nekoliko sati u hladnjaku.

Pospite sitno sjeckanim nesoljenim pistacijama, sitno sjeckanim pečenim lješnjacima i kokosom, bademima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo