Brzinski ručak: Njoki sa špinatom u umaku od gorgonzole

Image
Foto: Thinsktock, Monkey Business Images

Ovo ukusno jelo drži rekord u brzom pripremanju

27.2.2017.
12:00
Thinsktock, Monkey Business Images
VOYO logo

Iako na glasu kao sir kojeg ili vole ili mrze, gorgonzola je odličan sastojak na pizzi ili kao umak s tjesteninom. Pogotovo se dobro slaže s njokama i nekim povrćem pa bi joj zbilja bilo šteta ne dati priliku. Makar i drugu.

Sastojci:

  • 2 paketa njoka
  • 200 ml vrhnja za kuhanje
  • 100 ml mlijeka
  • 100 g gorgonzole
  • nekoliko listova špinata
  • sol, papar, peršin
  • parmezan

Priprema:

  1. U manjoj posudi pomiješajte mlijeko, vrhnje, parmezan i gorgonzolu. Umak kuhajte na srednje jakoj vatri uz stalno miješanje oko minutu.
  2. Skuhajte njoke i poparite špinat. Sve umiješajte u umak i začinite po želji. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo