Kalupe za nabujak (4 komada promjera 7 cm) namažite maslacem.
Kakao i šećer u prahu dobro promiješajte, pa tom mješavinom obložite namazane kalupe, a višak smjese istresite.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mješavinu za Lava muffine uspite u posudu, dodajte jaja, vodu i liker.
Sve zajedno miješajte električnom miješalicom najvećom brzinom jednu minutu, dok ne dobijete glatko tijesto.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dobivenu mješavinu ulijte u pripremljene kalupe, stavite ih u pećnicu zagrijanu na 220 °C i pecite 10 minuta.
Pečene kolače izvadite iz pećnice i pustite neka se ohlade pet minuta. Kalupe potom okrenite na tanjur za posluživanje i lagano istresite kolač.
Poslužite toplo posuto nasjeckanim pistacijama i sa svježim voćem.
Izvor: Coolinarika.com
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa