Hrana koju nutricionisti uvijek imaju u kuhinji

Ako ste se pitali što jedu nutricionisti, kao vrsni poznavatelji hrane, odgovor donosi huffingtonpost.

26.6.2013.
7:33
VOYO logo

Maslinovo ulje Nije tajna da je maslinovo ulje zdravo, ali vrijedi još jednom napomenuti da ono dobro utječe na zdravlje srca, gubitak kilograma i da je sjajan izvor antioksidansa.

Češnjak Češnjak se smatra najboljim prirodnim antibiotikom, a najzdraviji je sirov. Pomaže i u izbacivanju toksina iz krvi i tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riba Dovoljno je da jedete ribu jednom tjedno i rizik od srčanog udara bi se mogao smanjiti za 40 posto.

Sirove sjemenke Za zdravlje su dobre i sjemenke lana i suncokreta, a nećete pogriješiti ni ako jedete orašaste plodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slanutak Izvrstan je izvor proteina, a od njega možete napraviti salatu ili sve popularniji namaz humus.

Integralna tjestenina Osim što je zdrava, odlična je kao temelj za laganija ljetna jela. Nećete pogriješiti ako je pomiješate s povrćem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo