Hrana koju nutricionisti uvijek imaju u kuhinji

Ako ste se pitali što jedu nutricionisti, kao vrsni poznavatelji hrane, odgovor donosi huffingtonpost.

26.6.2013.
7:33
VOYO logo

Maslinovo ulje Nije tajna da je maslinovo ulje zdravo, ali vrijedi još jednom napomenuti da ono dobro utječe na zdravlje srca, gubitak kilograma i da je sjajan izvor antioksidansa.

Češnjak Češnjak se smatra najboljim prirodnim antibiotikom, a najzdraviji je sirov. Pomaže i u izbacivanju toksina iz krvi i tijela.

Riba Dovoljno je da jedete ribu jednom tjedno i rizik od srčanog udara bi se mogao smanjiti za 40 posto.

Sirove sjemenke Za zdravlje su dobre i sjemenke lana i suncokreta, a nećete pogriješiti ni ako jedete orašaste plodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slanutak Izvrstan je izvor proteina, a od njega možete napraviti salatu ili sve popularniji namaz humus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Integralna tjestenina Osim što je zdrava, odlična je kao temelj za laganija ljetna jela. Nećete pogriješiti ako je pomiješate s povrćem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BNP
GLEDAJ 24 SATA PRIJE
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
RASTE BROJ OBOLJELIH /

Kako se prenosi zaraza koja sije strah Europom: Evo zašto je opasna