Ivana Perić Rabhi s Francuski začin na francuski način pokazala je kako napraviti chevre chaud, ratatouille, janjeće kotlete i creme brulee
Pogledajte kako je bilo na prvoj Francuskoj radionici u Cook Hub-u
1/21
Foto: Sara Bertić
2/21
Foto: Sara Bertić
3/21
Foto: Sara Bertić
4/21
Foto: Sara Bertić
5/21
Foto: Sara Bertić
6/21
Foto: Sara Bertić
7/21
Foto: Sara Bertić
8/21
Foto: Sara Bertić
9/21
Foto: Sara Bertić
10/21
Foto: Sara Bertić
11/21
Foto: Sara Bertić
12/21
Foto: Sara Bertić
13/21
Foto: Sara Bertić
14/21
Foto: Sara Bertić
15/21
Foto: Sara Bertić
16/21
Foto: Sara Bertić
17/21
Foto: Sara Bertić
18/21
Foto: Sara Bertić
19/21
Foto: Sara Bertić
20/21
Foto: Sara Bertić
21/21