Zapečena rebarca s povrćem

Uz zapečena svinjska rebarca savršeno će odgovarati cvjetača i mrkva kao prilog. A kada je povrće u pitanju, uvijek se možete dodatno 'zaigrati' i dodati miks onog što najviše volite.

21.10.2011.
14:27
VOYO logo

Priprema: Luk očistite i narežite. U lim u kojem će se peći povrće i meso dodajte 4-5 žlica ulja. Rebra podijelite na komade od po dvije kosti, pa ih posolite i poparite te nakratko prepržite s obje strane.

Na ulju u kojem ste pržili rebarca pržite kratko i luk, dodajte 1 žličicu chillyja, klinčić i mješavinu začina mediteranskog bilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smjesu koju ste dobili prženjem dobro utrljajte u meso.

Cvjetači odstranite suvišno lišće, podijelite na cvjetiće, operite. Očistite mrkvu i krumpir, operite i narežite te sve zajedno stavite u lim. Ako želite, možete dodati šampinjone ili još nekog drugog povrća po vašoj želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasporedite rebarca i povrće, te dodajte još malo soli i papra po povrću. Pecite u pećnicu na 180 celzija oko 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo