Punjene lignje

Punjene lignje (sa krakovima, kaparama, prezlom...) pripremila je mlada, ali vješta, kuharica iz Solina. Za sve koji vole ukusne zalogaje i paze na budžet.

12.10.2012.
11:33
VOYO logo

Upute: Lignje se očiste, a krakovi i krilca isjeckaju na sitno. Nasjeckati češnjak i peršin, kapare te pomiješati sa krakovima, dodati 1 žličicu soli, malo papra, prezle i 1 dcl ulja.

Sve to promiješati i smjesom puniti lignje. Napunjene lignje zatvoriti čačkalicom.

U zagrijanu posudu stavimo ulje, lignje i krumpir koji smo prije toga ogulili, izrezali i posolili. Sve to promiješati, zatvoriti folijom i staviti peći oko 45 minuta na temperaturi od 200 stupnjeva. Povremeno promiješati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
stipendisti
NOVO
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
KORISTAN SAVJET /

Banane će ostati žute dulje vrijeme, ako se poslužite ovim jednostavnim trikovima