Pikantna svinjska rebrica

Vjeruje se da novogodišnja trpeza može utjecati na to kakva će vam biti naredna godina. Zato se, kažu, jede hrana koja 'tjera naprijed'. Ako volite pikantniju hranu, ovo je onda pravi izbor za vas

30.12.2011.
13:45
VOYO logo

Priprema:

Crveni luk i češnjak sitno narežemo i dodamo rajčicu, ljutu papriku, ulje, te zajedno sa začinima pomiješamo kako bismo dobili umak s kojim ćemo namazati rebrica.

Premazana rebrica ostavimo da se neko vrijeme mariniraju.

Pečemo na laganoj vatri uz stalno premazivanje umakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prilog možete poslužiti krumpir salatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme pripreme - sat vremena.

tjedni-menu.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
papa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
TRIK PROFESIONALACA /

Lisnato povrće ostat će svježe uz pomoć ove metode: 'Trajat će tjedan ili više'