Pikantna svinjska rebrica

Vjeruje se da novogodišnja trpeza može utjecati na to kakva će vam biti naredna godina. Zato se, kažu, jede hrana koja 'tjera naprijed'. Ako volite pikantniju hranu, ovo je onda pravi izbor za vas

30.12.2011.
13:45
VOYO logo

Priprema:

Crveni luk i češnjak sitno narežemo i dodamo rajčicu, ljutu papriku, ulje, te zajedno sa začinima pomiješamo kako bismo dobili umak s kojim ćemo namazati rebrica.

Premazana rebrica ostavimo da se neko vrijeme mariniraju.

Pečemo na laganoj vatri uz stalno premazivanje umakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao prilog možete poslužiti krumpir salatu.

Vrijeme pripreme - sat vremena.

tjedni-menu.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw
NE PROPUSTI 21. VELJAČE!
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
NOVA ISTRAŽIVANJA /

Znanstvenici upozoravaju: Ova popularna vrsta prehrane možda nije najzdraviji izbor