NJAM, HRSKAVO /

Pekarski krumpir kao iz restorana: Pronašli smo recept koji izaziva zazubice

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Napravite najhrskaviji pekarski krumpir pomoću par jednostavnih savjeta

3.3.2024.
7:20
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Pekarski krumpir je odličan prilog uz meso, a nekada se nedjeljni ručak nije mogao zamisliti bez njega.

Potrebna su samo dva sastojka i malo začina da napravite jedan od najukusnijih priloga. Kada procijedite krumpir, malo ga protresite kako bi bio što hrskaviji. U bespućima interneta pronašli smo vrlo zanimljiv recept.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recept za hrskave krumpire

Sastojci:

  • 1 kg krumpira
  • 120 g masti
  • 1 žličica soli
  • 1 žlica svježih listova timijana
Image
HIT NA MREŽAMA /

'Palačinke za lijenčine' od samo tri sastojka: Recept dobio tisuće pohvala

Image
HIT NA MREŽAMA /

'Palačinke za lijenčine' od samo tri sastojka: Recept dobio tisuće pohvala

Priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krumpir ogulite pa izrežite i kratko kuhajte (nekih 11 minuta). Stavite mast na lim za pečenje pa istopite u pećnici. Gotov krumpir procijedite, malo protresite, a onda stavite u lim za pečenje. Pecite u zagrijanoj pećnici na 220 stupnjeva Celzija oko 30-35 minuta, a 15 minuta pred kraj pečenja okrenite krumpir.

Gotov krumpir servirajte, posolite i poslužite s listovima timijana.

POGLEDAJTE VIDEO: Svi bi jeli krumpir, ali domaćeg nema. Sve je manje i uvoznog, a mogli bi ga plaćati i do 15 centi više

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo