Dijana Čuljak-Šelebaj, voditeljica i urednica na HRT-u, prije pet godina postala je majka, pa su ona i suprug Vladimir iz temelja promijenili prehranu.
Pohvalila se Dijana za Gloriju kako je postala izvrsna kuharica i da je za nju "kuhanje kreativan posao koji je odmara".
Priznala je kako je majstorica u spravljanju juha, teleće koljenice i mađarskog perkelta, ali da joj i komplicirana jela idu od ruke.
"U kuhinji sam vrlo brza i organizirana, pa kompletan ručak, zajedno s desertom, napravim za manje od tri sata. I nakon toga kuhinja je čista i pospremljena kao da je nitko danima nije koristio. Nije mi problem napraviti ni najkompliciranije jelo."
Čuljakica je priznala da joj suprug ne pomaže u kuhanju, točnije, "ne gura se baš za štednjak", ali joj zato kći Lara uvijek ruka potpore.
"Tek kad naša mala Lara stol ukrasi ružičastim laticama umjetnog cvijeća, sjedamo za stol. To je šećer na kraju."
Dijana voli jesti i spravljati sva jela, ali biftek joj je ipak najdraži.
"Da sam sama, svaki dan bih jela biftek s nekim umakom."
Prethodni lanci:
arti-200912130187006 arti-200911290174006 arti-200911170470006 arti-200909150201006