Kuhar influencer Eitan Bernath podijelio je zanimljiv trik na TikToku u kojem pokazuje što je sve potrebno za savršene blagdanske krumpiriće.
Ključan je samo jedan sastojak
Chef Eitan Bernath (@eitan) smatra da je pronašao najjednostavniji način za najfiniji pečeni krumpir, koristi prilično neobičan sastojak, majonezu. Eitan pečeni krumpir priprema tako da samo opere krumpir, bez da ga guli, te ga premaže punomasnom majonezom, nakon toga doda začine poput papra, češnjaka, paprike i svježeg peršina. Tako premazan krumpir ovaj kuhar peče 20 minuta na 200 stupnjeva.
Eitan tvrdi da ova metoda pečenja čini krumpire "savršeno mekanima, hrskavima i ukusnima". Jedan korisnik TikToka komentirao je: "Moram reći da sam na početku bio skeptičan, nisam vjerovao, ali si me bogme dobio", drugi korisnik je priznao: "Ljudi zaboravljaju što je majoneza zapravo, većinom ulje, tako da ima 100 posto smisla".