Kozlić na teću

Što vam je draže: janjetina ili kozletina? Prije nego donesete konačnu presudu isprobajte ovaj primaljivi istarski recept. Preporučujemo jelo poslužiti uz žgance, sigurno nećete požaliti.

28.9.2012.
11:57
VOYO logo

Priprema:

Na vrućem ulju prodinstati luk i korjenasto povrće. Kad povrće omekša, usitiniti ga.

Na ulju kratko zapeći meso narezano na komade, s jedne i druge strane, tek toliko da pobijeli pa ga staviti u povrće i sve izmiješati.

Podliti s vinom, dodati lovor i ružmarin i lagano dodavati temeljac. Kuhati na laganoj vatri dok se svo povrće sasvim ne raskuha, dodatno podlivajući temeljcem i bijelim vinom po potrebi.

recepti.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc
GLEDAJ U SUBOTU
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
ZA PRSTE POLIZAT /

Želite savršeno meso za roštilj? Treba vam najbolja marinada, evo nekoliko ideja