Juha od peršina

Peršin je ukusni dodatak jelima, možete ga piti i kao čaj, a koristi se i u prirodnoj kozmetici. Petroselinum sativum prirodni je antispazmotik - drugim riječima, odličan je za probavu.

14.6.2010.
18:09
VOYO logo

Sastojci:

2 vezice peršina 2 žlice brašna 3 dvopeka sol i papar malo ulja

Priprema:

Na malo ulja poprži se brašno da dobije zlatnu boju pa se doda pet šalica vode, sol i papar i pusti da provrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad voda provrije dodajte usitnjeni peršin, promiješajte i pustite da kuha pola sata. Prije no poslužite, dodajte izdrobljen dvopek koji ste prethodno prepržili na ulju.

Prethodni članci:

arti-201004130278006 arti-201002080247006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
NOVE EPIZODE OD PONEDJELJKA DO ČETVRTKA
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
UŠTEDITE /

Ne bacajte hranu: Ovim metodama ćete produžiti svježinu namirnica