Sada će Petra radnu jedinicu dijeliti sa svojim protukandidatima iz istog tjedna emisije 'Večera za 5' - Vjekoslavom Flegarom i Marijem Krogom kao timom Zagorci.

Kandidati kulinarskog showa „Večera za 5“ stječu dragocjena nova iskustva, druže se i sklapaju nova poznanstva, a gledatelji popunjavaju svoje kuharice raznim receptima i idejama naših kandidata.

Petra je oduševila domaćim kruhom s bučinim košticama uz koji je poslužila sirni namaz, a mi imamo recept!

Domaći kruh s bučinim košticama
Sastojci: 500 g brašna (malo domaćeg pšeničnog, a ostalo glatko brašno), kvasac, topla voda, sjeckane bučine koštice i vrhnje.
Priprema: Zamijesiti i ostaviti da se diže 40 minuta, premijesiti te staviti u zagrijanu pećnicu cca pola sata na 200 stupnjeva.
Krem-sir od domaćeg sira i vrhnja
Sastojci: 500 grama domaćeg svježeg sira, 200 grama domaćeg vrhnja i sol
Priprema: Domaći svježi sir i domaće vrhnje blendati s malo soli do kremaste strukture.