zdrava i ukusna /

Dostojna bajke i stola: Ako još niste, krajnje je vrijeme da bundevu uvrstite u svoju prehranu. Donosimo dva recepta

Image
Foto: Pexels

Bundeva, buča, tikva - sve su to nazivi za namirnicu koju s pravom nazivamo kraljicom jeseni. Pažnju privlači izgledom i veličinom zbog kojih je završila i u bajci - upravo se bundeva čarolijom pretvara u kočiju i odvozi Pepeljugu na bal. Klikom na SLJEDEĆA i pogledajte ukusne, provjerene recepte za bundevu

31.10.2019.
14:12
Pexels
VOYO logo

Dodatne kalorije za pravu večeru

Želite li "podebljati" jelo, dodajte krutone. Riječ je o kocikcama kruha začinjenog i tostiranog u pećnici ili na tavi.

Stari kruh narežite na kockice, začinite uljem i začinima po želji pa ispecite kratko na 200 Celzijevih stupnjeva ili na tavi (radite li malu količinu). 

Zdjelicu s krutonima stavite nasred stola pa neka si svatko doda krutone u juhu, trenutak prije, no što počnete jesti (kako se ne bi prevše omekšali).

Image
Foto: Pixabay

(FOTO: Pixabay)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
5/5
savrseni
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
ČUDO NEVIĐENO /

Znanstvenik preživio nemoguće: Kroz glavu mu je prošao snop smrtonosne doze zračenja