Zagrebački restoran Al Dente u Bogovićevoj ulici posjetiteljima, između ostalog, nudi i pizzu s tartufima, a ona kotira kao najskuplja u gradu.
Voditelj pizza pulta u restoranu Enes Hrnjić objasnio zašto je ta pizza toliko posebna.

"Radimo drugačiju pizzu nego ostali. Mi želimo nešto novo, svoje pizze… Trudimo se biti drugačiji od drugih… Tijesto stoji preko 48 sati, fermentira se… Napravi se pire od batata s tartufima, poslije toga je zapečemo, završavamo s kozjim sirom od tartufa, grana padanom i svježim tartufom kojeg dodamo na pizzu pred gostom", kazao je Enes.
Cijena pizze s tartufima je 225 kuna. Enes je kazao kako u restoranu rade tijesto za canotto vrste pizza koje je u unutrašnjosti vrlo tanko, a njeni rubovi su napuhnuti.
"Pokušavamo napraviti sve što ljudi nisu probali iz drugih krajeva svijeta ili nešto naše domaće od naših hrvatskih namirnica", istaknuo je Enes.