Za glavno jelo, Josipa je odabrala lagano bijelo meso piletine koje možete poslužiti uz kuhane njoke i salatu po izboru.
Odreske pilećeg bijelog mesa posoli, popapri i posloži u nauljeni pleh. Dio namazati senfom, a dio hren umakom.
Na svaki komad mesa staviti list sira koji se koristi za tople sendviče, sve preliti vrhnjem za kuhanje, posipati naribanim sirom, popapriti i zapeći u pećnici.
Josipa predlaže i dva recepta za hladne salate:
Cvjetača i vrhnje
Skuhati cvjetaču u posoljenoj vodi i malo mlijeka, ocijediti, narezati na sitnije komadiće, dodati usitnjeni češnjak i jedno cijelo kiselo vrhnje, promiješati pa poslužiti ohlađeno u hladnjaku.
Riža i krastavci
Skuhati rižu i u ohlađenu dodati sitno narezane kisele krastavce, usitnjeni luk, jedno kiselo vrhnje i isto toliko majoneze pa ohladiti u hladnjaku.