Vratina u umaku od pive

Za sve ljubitelje jela od mesa donosimo jednostavan recept koji će vas zasigurno oduševiti. Navedene količine su za četiri osobe.

4.10.2013.
14:35
VOYO logo

Odreske vratine posolite i popaprite po želji. Prepržite ih u tavi na malo ulja s jedne i druge strane da se lijepo zapeku, potom ih stavite na stranu.

U tom ulju prepržite luk koji ste isjekli na rezance dok ne postane staklenast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na preprženi luk vratite odreske i zalijte pivom. Pirjajte dok meso ne omekša.

Kada meso omekša izvadite ga, umak procijedite kroz sito, umješajte škrobno brašno i vratite na vatru da provrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelo možete poslužiti tako da meso vratite u umak ili servirate odvojeno.

Kao prilog možete poslužiti pire krumpir, rižu, tjesteninu ili palentu.

Izvor: Coolinarka.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo