VOLITE JAGODE, ALI NE I ČINJENICU DA SE BRZO KVARE? /

Ovaj krajnje jednostavan trik znatno će im produljiti vijek

Image
Foto: Profimedia

Sastojak koji sigurno imate u kuhinji uništit će sve bakterije i spore koje uzrokuju brzo kvarenje

5.5.2020.
17:03
Profimedia
VOYO logo

Jagode, maline i ostalo bobičasto voće ne mogu dugo stajati, stoga, ako ih ne pojedete u roku od nekoliko dana, naići ćete na trule ostatke nečega što ste prilično skupo platili. No, postoji učinkovit trik koji vašemu omiljenom voću može produljiti vijek trajanja, a za to vam je potreban samo jedan sastojak koji sigurno imate u svom kućanstvu.

Image
ŠTO U HLADNJAK, A ŠTO NA POLICU? /

Ovaj vodič rješava sve dileme, evo koje ste namirnice cijelo vrijeme pogrešno čuvali

Image
ŠTO U HLADNJAK, A ŠTO NA POLICU? /

Ovaj vodič rješava sve dileme, evo koje ste namirnice cijelo vrijeme pogrešno čuvali

Image
Foto: wallpapermania

Ocat će uništiti sve bakterije

U zdjeli pomiješajte pola šalice octa te dvije i pol šalice vode pa u to stavite jagode i pustite da se namaču nekoliko minuta. Ocat će uništiti sve bakterije i spore koje uzrokuju brzo kvarenje. Bez brige, kasnije nećete osjećati okus octa na jagodama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga temeljito osušite jagode uz pomoć papirnatoga ručnika. Što ih bolje osušite, dulje će trajati. Jagode nakon toga možete spremiti u hladnjak, a možete ih držati u kutiji obloženoj papirnatim ručnikom, koji će pokupiti svu dodatnu vlagu, piše Reader's Digest.

Ovaj trik možete primijeniti i na drugo bobičasto voće, poput kupina i malina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo