Umak od bučinih sjemenki

Za ukusan umak treba vam vrlo malo sastojaka i svega 20 minuta rada. Probajte novi okus umaka koji će se izvrsno spojiti s mesom i raznovrsnim kuhanim povrćem.

18.12.2009.
18:12
VOYO logo

Sastojci:

75 g bučinih sjemenki 1 svežanj bosiljka 2 češnja češnjaka 75 ml maslinova ulja 75 ml bučinog ulja 50 g svježe ribanog parmezana sol i papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Na teflonskoj tavi bez masti pržite sjemenke na umjerenoj vatri cca 3 minute. Za to vrijeme otrgnite listove bosiljka, a češnjak usitnite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U miješalicu stavite sjemenke, bosiljak, češnjak, sir i obje vrste ulja i dobro izmiješajte. Posolite i popaprite i poslužite uz meso, tjesteninu ili kuhano povrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo