Šarena ljetna salata

Brz i jednostavan ljetni zalogaj koji će zadovoljiti i one najgladnije. O čemu se radi otkriva naša čitateljica Štefica Tomičić.

2.8.2011.
17:07
VOYO logo

Tijesto uobičajeno skuhati u malo posoljenoj vodi, ocijediti i ohladiti.

U zasebnu zdjelu napraviti umak miješajući: tunjevinu, majonezu, vrhnje, narezane masline, na kockice narezanu rajčicu i senf.

Dodati tjesteninu i drvenom kuhačom lagano izmiješati sve sastojke.

Posoliti, popariti i po potrebi dodati malo maslinovog ulja. Najbolje prija dobro ohlađeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrasite po želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
cm
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
NE RISKIRAJTE /

Stručnjaci upozoravaju na sigurnost tvrdo kuhanih jaja: 'Ovako ćete se razboljeti'