Pileća jetrica s brokulom i bijelim vinom

Recept je vrlo jednostavan i ako ste među ljubiteljima jetrice, zasigurno će vas oduševiti spoj okusa.

27.4.2010.
17:59
VOYO logo

Priprema:

U većoj posudi zagrijte ulje i maslac, dodajte zgnječeni češnjak i pirjajte na laganoj vatri.

Dodajte tanko izrezane gljive, narezanu jetricu i dinstajte 5 minuta.

Dobro izmiješati, dodati kratko prokuhane brokulice koje možete i narezati, sok i koricu od naranče, vino, papar i sol te đumbir po ukusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklopljeno dinstati još 10 minuta.

Poslužite toplo uz pire krumpir ili kuhanu rižu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw
NE PROPUSTI 21. VELJAČE!
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
NOVA ISTRAŽIVANJA /

Znanstvenici upozoravaju: Ova popularna vrsta prehrane možda nije najzdraviji izbor