Pikantni bataci s anisom na meksički način

Piletina ima novi okus. Uz dodatak neobičnog anisa otkrit ćete daleki okus Meksika. Niste li ljubitelj ljutog, u pripremi koristite slatku mljevenu papriku.

21.7.2011.
17:44
VOYO logo

Priprema:

Batkiće očistite od masnoća, operite i zarežite nožem do kosti na nekoliko mjesta. Začinite mljevenom paprikom i mješavinom začina za piletinu. Meso peći u zagrijanoj pećnici 45 min. na 200°C.

Za to vrijeme sitno narezati povrće, dodati anis i prodinstati na maslinovom ulju, dodati sol, papar i mažuran. Ocijediti povrće i poslužiti ga uz batake koje smo prelili ostatkom maslinova ulja na kojem se dinstalo povrće, salatu od rajčica i pečeni krumpir. Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
cm
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
BEZ BACANJA /

Ne znate što s ostacima hrane nakon Uskrsa? Imamo nekoliko brzih i zanimljivih recepata