KUHAR OTKRIO FORA TRIK ZA 'NAJKREMASTIJI' PIRE: /

Krumpiru dodajte ovaj tajni sastojak i bit će mekan kao duša

Image
Foto: shutterstock

Mnogi ljudi pire rade tako da pomiješaju kuhani krumpir s malo maslaca, no ovaj chef preporučuje da dodate još jedan sastojak - mlijeko

8.11.2020.
14:17
shutterstock
VOYO logo

Mladi profesionalni kuhar otkrio je svoj trik za savršeno kremast pire krumpir i zapalio društvene mreže. Morgan Hipworth, osnivač bistroa Morgan Bakehouse u Melbourneu, podijelio je svoj recept za ukusan pire, a sve što je potrebno da ovaj prilog bude mekan kao duša jest - malo mlijeka. No, kuhar je mlijeko zagrijao, prije nego što ga je stavio u krumpir.

NEOBIČAN TRIK ZA JAJE NA OKO ODUŠEVIO MILIJUNE: Promijenite samo jednu stvar i dobit ćete sasvim novo jelo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEOBIČAN TRIK ZA JAJE NA OKO ODUŠEVIO MILIJUNE: /

Promijenite samo jednu stvar i dobit ćete sasvim novo jelo

Image
NEOBIČAN TRIK ZA JAJE NA OKO ODUŠEVIO MILIJUNE: /

Promijenite samo jednu stvar i dobit ćete sasvim novo jelo

Na TikToku je ovaj 19-godišnjak objavio video u kojemu je detaljno objasnio svoju metodu pripreme. Snimka je za kratko vrijeme prikupila više od 100.000 pregleda, prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci:

  • 500 grama krumpira
  • 100 grama maslaca
  • 100 mililitra mlijeka
  • morska sol

Priprema:

Ogulite i narežite krumpir na velike komade. Kuhajte ih u loncu s obilnom količinom morske soli. Ocijedite krumpir i zgnječite ga dok ne postane mekan. Vratite na laganu vatru i miješajte pet minuta. U drugu posudu ulijte mlijeko i pustite da zavrije. Polako ga dodajte smjesi krumpira, zajedno s maslacem. Miješajte dok krumpir ne postane lagan i pahuljast. Po potrebi dodajte još soli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo