Goveđi gulaš začinjen kaduljom i vinom

Za okrijepu tijela nakon juhe, idelan je fini gulaš. Možete birati između svinjetine, junetine, teletine, mesa divljači ili pak kombinacije. Ovaj put odlučili smo se za govedinu.

15.6.2010.
12:39
VOYO logo

Sastojci:

1,60 kg goveđeg mesa bez kosti 900 g sitno narezanog luka 20 g ljute paprike 50 g soka od rajčica 50 g češnjaka 20 g soli 1 žlica kadulje 2 češnja češnjaka ulje sol i papar dcl bijelog vina

Priprema:

Meso operite i narežite na kockice pa na vrućem ulju prepržite luk i meso. Dodajte mljevenu papriku, lovor, posolite, popaprite i pirjajte uz miješanje dok tekućina ne ispari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada dodajte češnjak, rajčicu, vino i vode koja treba prekriti meso. Dinstajte dok meso ne omekša, cca sat i 30 minuta. Gulaš poslužite vruć uz kuhani krumpir ili tjesteninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
BNP
GLEDAJ 24 SATA PRIJE
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
BOLJI NAČIN /

Je li moguće da oduvijek pogrešno skladištimo češnjak? Ovako će trajati do šest mjeseci