Brzinski ručak: Piletina na špagetama sa svježim rajčicama

Image
Foto: Instagram

Ova bogata salata odlična je i za jednu osobu, ali i za nahraniti cijelo društvo

12.9.2016.
12:01
Instagram
VOYO logo

Piletina, špagete i povrće - vrlo jednostavno, a fino jelo, neće vam oduzeti puno vremena, a osvojit će vas okusom zbog jednog posebnog sastojka, balzamskog octa.

Sastojci:

  • špageti (količina po želji)
  • 2 komada pilećih prsa
  • češnjak u prahu
  • 2 češnja svježeg češnjaka
  • 1 crveni luk
  • 2 žlice balzamskog octa
  • 4 rajčice
  • sol, papar, bosiljak, ružmarin
  • parmezan

Postupak:

  1. Skuhajte tjesteninu, ocijedite ju i stavite sa strane. Začinite piletinu s balzamskim octom, češnjakom, solju, paprom ili bilo čime po želji te ju na malo maslinova ulja lagano ispecite sa obje strane dok ne dobije lijepu boju.
  2. Stavite sa strane i pustite da se odmori. Luk i češnjak prodinstati na maslinovom ulju jednu minutu te dodati nascjeckane rajčice.
  3. Sve dinstati minutu-dvije te pomiješati sa špagetama. Dodati narezanu piletinu i posipati s puno parmezana. Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo