Brzinski ručak: Piletina na špagetama sa svježim rajčicama

Image
Foto: Instagram

Ova bogata salata odlična je i za jednu osobu, ali i za nahraniti cijelo društvo

12.9.2016.
12:01
Instagram
VOYO logo

Piletina, špagete i povrće - vrlo jednostavno, a fino jelo, neće vam oduzeti puno vremena, a osvojit će vas okusom zbog jednog posebnog sastojka, balzamskog octa.

Sastojci:

  • špageti (količina po želji)
  • 2 komada pilećih prsa
  • češnjak u prahu
  • 2 češnja svježeg češnjaka
  • 1 crveni luk
  • 2 žlice balzamskog octa
  • 4 rajčice
  • sol, papar, bosiljak, ružmarin
  • parmezan

Postupak:

  1. Skuhajte tjesteninu, ocijedite ju i stavite sa strane. Začinite piletinu s balzamskim octom, češnjakom, solju, paprom ili bilo čime po želji te ju na malo maslinova ulja lagano ispecite sa obje strane dok ne dobije lijepu boju.
  2. Stavite sa strane i pustite da se odmori. Luk i češnjak prodinstati na maslinovom ulju jednu minutu te dodati nascjeckane rajčice.
  3. Sve dinstati minutu-dvije te pomiješati sa špagetama. Dodati narezanu piletinu i posipati s puno parmezana. Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo