Neki su ljudi toliki ljubitelji tjestenine, da bi je jeli tri puta dnevno. Stoga se na TikToku pojavio nov način spravljanja te mnogima omiljene namirnice, piše Mirror.
Naime, radi se o čipsu od tjestenine (tzv. crisps) koji se spravlja tako što se tjestenina skuha, nakon toga joj se doda malo maslinova ulja, začina i parmezana, pa se potom stavi u fritezu s vrućim zrakom na desetak minuta.
TikTokerica Yumna svojim pratiteljima otkrila je kako je crisps lagano spraviti. "Upravo sam isprobala čips od tjestenine o kojemu svi pričaju i zaista je vrijedan tolike halabuke".
"Skuhajte tjesteninu, pa je pomiješajte s maslinovim uljem, parmezanom i začinima. Pržite na zraku deset minuta, a pritom je promiješajte nakon pet minuta".
Yumna je svoj čips od tjestenine poslužila s dipom od feta sira, a može se kušati i sa svim mogućim umacima, od pesta do marinara umaka.