Jela bez mesa /

Tjestenina s dimljenim tofuom - recept i priprema

Image
Foto: Shutterstock

Tjestenina s dimljenim tofuom jelo je s kojim ne možete pogriješiti. Kako se radi tjestenina s dimljenim tofuom?

1.10.2022.
10:06
Shutterstock
VOYO logo

Tjestenina s dimljenim tofuom jelo je koje je gotovo za svega 15-ak minuta, a vrlo je ukusno i zasitno. Kako se radi tjestenina s dimljenim tofuom.

Tjestenina s dimljenim tofuom:

  • 1/2 žličice maslaca
  • prstohvat soli
  • malo svježeg perišina
  • 15 g parmezana
  • 75 g tofu
  • 75 g sojinog vrhnja
  • 75 g integralni špageti od pira

Tjestenina s dimljenim tofuom priprema:

Skuhajte tjesteninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tofu narežite na kockice na oko 1 cm veličine. Parmezan sitno naribajte. Perišin krupno nasjeckajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tavi zagrijete maslac i na njemu pržite tofu oko dvije minute. Dodajte sojino vrhnje, peršin i prokuhajte. Kuhajte na srednjoj vatri oko 3 minute.

Tjesteninu ocijedite i pomiješajte s umakom. Na kraju dodajte parmezan, sol i papar. Tjestenina s dimljenim tofuom je gotova, možete je odmah poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
direkt
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike