Jela bez mesa /

Tjestenina s dimljenim tofuom - recept i priprema

Image
Foto: Shutterstock

Tjestenina s dimljenim tofuom jelo je s kojim ne možete pogriješiti. Kako se radi tjestenina s dimljenim tofuom?

1.10.2022.
10:06
Shutterstock
VOYO logo

Tjestenina s dimljenim tofuom jelo je koje je gotovo za svega 15-ak minuta, a vrlo je ukusno i zasitno. Kako se radi tjestenina s dimljenim tofuom.

Tjestenina s dimljenim tofuom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1/2 žličice maslaca
  • prstohvat soli
  • malo svježeg perišina
  • 15 g parmezana
  • 75 g tofu
  • 75 g sojinog vrhnja
  • 75 g integralni špageti od pira

Tjestenina s dimljenim tofuom priprema:

Skuhajte tjesteninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tofu narežite na kockice na oko 1 cm veličine. Parmezan sitno naribajte. Perišin krupno nasjeckajte.

U tavi zagrijete maslac i na njemu pržite tofu oko dvije minute. Dodajte sojino vrhnje, peršin i prokuhajte. Kuhajte na srednjoj vatri oko 3 minute.

Tjesteninu ocijedite i pomiješajte s umakom. Na kraju dodajte parmezan, sol i papar. Tjestenina s dimljenim tofuom je gotova, možete je odmah poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo