Kuharica /

Talijanski umak za pizzu - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Talijanski umak za pizzu najbolji je kojeg možete pripremiti. Zato i vi pripremite talijanski umak za pizzu.

29.11.2022.
10:33
Pixabay
VOYO logo

Talijanski umak za pizzu najbolji je odabir koji možete napraviti kada razmišljate koji umak staviti na vaše tijesto. Razloga za to je mnogo, ali najvažniji je taj da talijanski umak za pizzu savršen je spoj različitih začina. Količinu začina i sastojaka birate sami, ovisno o količini tijesta.

Talijanski umak za pizzu priprema se od:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • pasirane rajčice
  • origano - suhi
  • bosiljak - suhi
  • sol, papar
  • češnjak u prahu

Sve začine pomiješajte s pasiranom rajčicom. Ostavite da odstoji dvadeset do trideset minuta. Nakon toga premažite tijesto i prije nego stavite ostale sastojke ostavite da tijesto malo upije umak.

I zapamtite, talijanski umak za pizzu bolje će odgovarati nego li kečap ili kupovni umak, a ispast će vas i jeftinije. Stoga, nema prepreke da talijanski umak za pizzu ne koristite u svojoj pripremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo