Recept i priprema /

Kako se pravilno radi suhi pac za meso?

Image
Foto: Pixabay

Suhi pac možete napraviti za bilo koju vrstu mesa. Kako se pravilno radi suhi pac za meso?

5.10.2022.
12:11
Pixabay
VOYO logo

Svega desetak minuta dovoljno je da dobijete suhi pac koji ćete moći koristiti za bilo koje meso.

Sastojci za suhi pac za meso:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4 žlice tamno smeđeg šećera

4 žlice dimljene paprike mogu zamijeniti običnu papriku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2 žlice krupne soli

1 žlica mljevenog crnog papra

2 žličice češnjaka u prahu

2 žličice luka u prahu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1 žličica kumina

1 žličica mljevenog korijandera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1 žličica kajenskog papra

Pomiješajte sve začine i bilje u posudi i dobro promiješajte. Možete ga i kombinirati u staklenku s poklopcem, zatvorite poklopac i dobro protresite da se izmiješa. Suho utrljavanje paca se može raditi odmah ili čuvajte suhi pac za meso do 6 mjeseci.

Meso obilno utrljajte suhim pacom, zahvaćajući svaki kutak i pukotinu, dok masirate suhi pac u meso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo