Novi zadatak natjecatelja je pripremiti „glavno jelo Z prilogom“ unutar 60 minuta, s naglaskom da se koriste namirnice karakteristične za područje Zagorja iMeđimurja. Temfani kunić, purgerski odresci, teleći medaljoni u umaku od vrganja i stubička pisanica sa suhim šljivama samo su neki od recepata čiji će se mirisi širiti poznatim kulinarskim setom.
Svi na setu znaju da će najstroži kritičar ovih jela biti upravo Tomislav Špiček, koji kuhinju Sjeverne Hrvatske ima u malom prstu. Mate Janković uvjeren je da će se kandidati zbog toga večeras besramno ulizivati njegovom kolegi, nesvjesni da će Špiček težiti savršenstvu njihovih tanjura.
(FOTO: RTL)
Špiček će pri obilasku radnih jedinica imati pune ruke posla objašnjavajući i savjetujući natjecatelje kako skuhati i prezentirati jela njegovog djetinjstva. Špiček će tu i tamo povisiti ton u razgovoru s kandidatima te čak demonstrativno napustiti studio, no kod kušanja će na sve to zaboraviti i nekome dodijeliti svoju prvu desetku u showu!
(FOTO: RTL)
Tko je prošao ispit na temu jela iz Špičekovog kraja, doznajte večeras u novom nastavku showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 sati na RTL-u!
Pročitajte još:
- Gosti su odlučili: Špičekov tim bolji je od Matinog
- Andrej i Marijan s čak dvije desetke napustili studio showa!
- Mate Janković podijelio svoj omiljeni recept s fanovima uz detaljna objašnjenja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!