Ćevapi su standard za svaki roštilj ili za večeru kada ne znamo što napraviti. Odlična smjesa za domaće ćevape. Sočni ćevapi napravljeni od mljevene janjetine, svinjetine, marinirani u raznim začinima, pečeni na roštilju/pećnici i posluženi sa zelenim ajvarom.
Puni soka i okusa, ovi ćevapi po receptu savršeni su kao predjelo za svaku večeru.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sastojci za izradu smjese za ćevape:
- 100 g žutog luka, grubo nasjeckanog
- 500 g mljevenog mesa
- 1 1/2 žličice soli
- 1 žlica mljevenog češnjaka
- 1 žličica svježe mljevenog crnog papra
- 1/2 žličice crvene paprike
- 2 žlice ulja
- 1 žličica sušenog peršina
Priprema smjese za ćevape:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uzmite malo veću posudu te stavite sve sastojke u posudu te dobro izmiješajte. Oblikovati u oblik ćevapa rukama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa