Kuharica /

Kako se radi dobra smjesa za ćevape?

Image
Foto: Pixabay

Domaći ćevapi najbolji su ćevapi. Donosimo odličan recept kojom možete izraditi smjesu za ćevape. Pratite korake za izradu smjese za ćevape.

4.11.2022.
15:58
Pixabay
VOYO logo

Ćevapi su standard za svaki roštilj ili za večeru kada ne znamo što napraviti. Odlična smjesa za domaće ćevape. Sočni ćevapi napravljeni od mljevene janjetine, svinjetine, marinirani u raznim začinima, pečeni na roštilju/pećnici i posluženi sa zelenim ajvarom.

Puni soka i okusa, ovi ćevapi po receptu savršeni su kao predjelo za svaku večeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci za izradu smjese za ćevape:

  • 100 g žutog luka, grubo nasjeckanog
  • 500 g mljevenog mesa
  • 1 1/2 žličice soli
  • 1 žlica mljevenog češnjaka
  • 1 žličica svježe mljevenog crnog papra
  • 1/2 žličice crvene paprike
  • 2 žlice ulja
  • 1 žličica sušenog peršina

Priprema smjese za ćevape:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzmite malo veću posudu te stavite sve sastojke u posudu te dobro izmiješajte. Oblikovati u oblik ćevapa rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo