Kuharica /

Sekeli gulaš sa kiselim zeljem - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Sekeli gulaš sa kiselim zeljem priprema se prema različitim receptima. Donosimo provjereni i jednostavan recept kako napraviti sekeli gulaš.

14.3.2023.
13:47
Pixabay
VOYO logo

Sekeli gulaš sa kiselim zeljem najčešće je jelo koje se priprema tijekom zimskih mjeseci. Međutim, nema razloga da se to jelo ne pripremi i u ljetnim ili proljetnim mjesecima. Pratite recept i napravite ukusan sekeli gulaš sa kiselim zeljem.

Sekeli gulaš sa kiselim zeljem sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 kg svinjetine bez kosti
  • 2 luka
  • 2 žlice masti ili ulja
  • 80 dkg narezanog kiselog zelja
  • sol
  • papar

Sekeli gulaš sa kiselim zeljem priprema:

Kiselo zelje dobro operite. Nakon toga naražite meso na kockice i stavite dinstati na luk. Dinstajte 15-ak minuta i tek nakon toga dodajte kiselo zelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinstajte sve zajedno uz dolijevanje vode oko 30 minuta. Nakon što meso postane mekano i zelje više nije žilavo sekeli gulaš sa kiselim zeljem je gotov. Dodajte začine prema želji, ali oprezno sa soli jer zelje je već samo po sebi dosta kiselo i slano.

Sekeli gulaš sa kiselim zeljem je gotov i spreman za posluživanje. Poslužite ga uz pire krumpir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo