Tri, dva, jedan - kuhaj! /

Sara i Anna: Uvijek ćemo pamtiti naše 'trovanje' Pažanina

Image
Foto: RTL

Sara i Anna su svojim su šarmom, duhovitošću i karakterom unosile pozitivnu energiju u 'Tri, dva, jedan-kuhaj!' kuhinju

15.4.2017.
10:00
RTL
VOYO logo

Sara i Anna kažu kako im je iskustvo u sudjelovanju showa bilo lijepo te da će ga pamtiti samo po dobrome i priznaju da će savjete češće primjenjivati kod kuće, nego što su to činile na setu.

"Od samog početka pa do danas možemo reći da je to za nas bilo jedno novo i divno iskustvo. Izuzetno smo sretne što smo dobile priliku sudjelovati u ovako velikom projektu, naučile smo puno i stekle nova poznanstva od kojih su se neka pretvorila i u prijateljstva. Naše kulinarstvo se sve do samog showa svodilo na pripremanje svakodnevnih jela, dok smo ovdje imale priliku naučiti pripremati i neka nova i primijeniti naučeno. Sve je to bilo popraćeno smijehom i dogodovštinama koje ćemo uvijek pamtiti. Ali i povećanim stresom koji je uvijek bio prisutan“, kazala je Sara po izlasku iz showa i priznala da bi se bez Anne u paru teže snalazila na setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

"Anna je do sada znala puno više od mene, a za sebe smatram da sam ipak imala neke osnove kojima je potrebna nadogradnja. Anna je izvrsna u pravljenu ruskih delicija u kojima osobno uživam. Logično, najbolje smo u pravljenju recepata koji su autentični krajevima iz kojih dolazimo“, dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Show ćemo definitivno pamtiti samo po lijepom. Dobri ljudi, dobra spiza…svi ti dragi ljudi s druge strane kamere koji su doprinijeli našoj zabavi i trudili se da sve ispadne onako kako treba. Bilo je tu i smijeha i suza i natjecateljskog duha, ali sve u svemu jako puno pozitivne energije. Naravno pamtit ćemo i naše 'trovanje' Pažanina", dodala je kroz smijeh.

Image

(FOTO: RTL)

Cure imaju i savjet za buduće natjecatelje. "Naoružajte se začinima! Pogotovo sa solju i maslinovim uljem! Preporučamo im i što manje pokušaja trovanja žirija i što manje salata. Špiček bi mogao od vitaminoze pasti u nesvijest pa im onda nitko neće moći objasniti da je meso pečeno na masti glavni sastavni dio života i da se pored morske ribe upravo svi vitamini ipak nalaze u bunceku“, zaključila je u svom stilu.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo