Kuharica /

Recept kako se radi domaći čokoladni sirup

Image

Domaći čokoladni sirup je najbolji preljev od čokolade. Kako se radi domaći čokoladni sirup otkriva recept.

5.5.2023.
15:35
VOYO logo

Čokoladni sirup odličan je nadjev za palačinke i ostale različite slastice. Napravite sami domaći čokoladni sirup i prilagodite ga svom ukusu uz pomoć jednostavno recepta.

Sastojci za čokoladni sirup:

  • 100 g tamne čokolade
  • 1/2 šalice slatkog vrhnja
  • žlica maslaca
  • žlica meda prema potrebi

Usitnite tamnu čokoladu na sitne komadiće i stavite je u zdjelu. U maloj posudi zagrijte slatko vrhnje i maslac dok ne prokuha. Ulijte vruće vrhnje preko čokolade i miješajte dok se čokolada ne rastopi.

Dodajte žlicu meda po želji i dobro promiješajte. Ostavite da se preljev ohladi nekoliko minuta prije upotrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc
GLEDAJ U SUBOTU
VOYO logo
Još iz rubrike