Kuharica /

Kako se koristi puding umjesto gustina?

Image
Foto: Pixabay

Ponestalo vam je gustina, ne brinite možete koristiti puding umjesto gustina. Iako zvuči pomalo čudno, ali istina je. Koristite puding umjesto gustina u pripremi kolača.

18.11.2022.
9:40
Pixabay
VOYO logo

Gustin se najčešće koristi kao zgušnjivač u umacima, umacima, juhama, pudinzima i nadjevima za pite jer njegove molekule škroba bubre i želatiniziraju kada se zagriju, čime se zgušnjava čemu god se dodaje. Umjesto gustina može se koristiti puding, ali samo u receptima za kolače jer bi mogao promijeniti okus jela. Pogledajte kako se koristi puding umjesto gustina.

Puding se dugo koristi za poboljšanje okusa smjesa za kolače. Dodavanje pudinga u smjesu za kolač također može poboljšati njezinu teksturu i konzistenciju. Samo pazite da slijedite upute na pakiranju. Saznajte kako koristiti puding umjesto gustina.

Kada se radi o dodavanju pudinga u smjesu za kolače, mnogi recepti za kolače zahtijevaju običnu ili instant smjesu za puding. Ovaj sastojak kolaču daje gustoću pudingu isto kao i gustin. Tako da se puding može koristiti umjesto gustina u pripremi kolača. Dakle samo pratite recept i na mjestu gdje se koristi gustin dodajte puding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 22
USKORO
VOYO logo
Još iz rubrike