ZA PRSTE POLIZATI /

Posolite ribu baš u ovom trenutku i nikad se neće zalijepiti i raspasti: Evo kako očarati goste

Image
Foto: Shutterstock

Ako želite oduševiti goste i obitelj, trebate naučiti pripremati ribu

5.1.2024.
14:14
Shutterstock
VOYO logo

Ribu nije teško pripremiti bili vi ljubitelj morske ili riječne ribe, ali postoje neki savjeti koji će vam još više olakšati i ribu učini ukusnijom.

Kako je savršeno pripremiti

Ribu je lakše očistiti ako škarama ili nožem prvo isiječete peraje.

Кada pripremate riječnu ribu koja ima miris blata, potrebno je dodati u vodu ili ulje malo aromatičnog bilja i začina.

Image
milijunski pregledi /

Zbog onoga što radi da bi joj kruh dulje bio svjež nazivaju je genijem: 'Štruca mi na ovaj način traje po tri tjedna'

Image
milijunski pregledi /

Zbog onoga što radi da bi joj kruh dulje bio svjež nazivaju je genijem: 'Štruca mi na ovaj način traje po tri tjedna'

Kako se ​​riba ne bi raspala tijekom prženja, morate je posoliti 10-15 minuta prije termičke obrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riba pržena u krušnim mrvicama je ukusnija i hrskavija od ribe pržene u brašnu. Nemojte pržiti ribu na jakoj vatri jer će postati tvrda, piše Alo.

Image
Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE VIDEO: U Crikvenici se zadnjih dana najviše jede plava riba

Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo