Priprema junetine /

Recept kako se priprema pac za junetinu

Image
Foto: Pixabay

Junetina treba kratko odstajati u pacu prije same pripreme. Kako se radi dobar pac za junetinu?

6.10.2022.
11:10
Pixabay
VOYO logo

Jedini recept za pac za junetinu koji će vam ikada trebati! Izvrsno je robustan i savršenog okusa pristaje uz bogatu junetinu. Nevjerojatno ga je lako napraviti i koristi osnovne sastojke koje vjerojatno već imate pri ruci.

Pac za junetinu je definitivno must have recept. Nema boljeg od pacane junetine, a bit će vam dovoljno svega sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci za pac za junetinu:

  • 1/4 šalice balzamičnog octa
  • 1/4 šalice Worcestershire umaka
  • 1/4 šalice soja umaka
  • 1/4 šalice maslinovog ulja
  • 1 žlica dijon senfa
  • 2 žličice meda
  • 3 režnja češnjaka, mljevena (1 žlica)
  • 1 žličica svježe mljevenog crnog papra
  • 1 žličica sušenog ružmarina (po želji)
  • 200g junetine

Pac za junetinu priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zdjeli pomiješajte balzamični ocat, Worcestershire umak, soja umak, maslinovo ulje, dijon senf, med, češnjak, papar i ružmarin dok se dobro ne izmiješaju. Stavite junetinu u vrećicu koja se može zatvoriti.

Junetinu prelijte pacom, zatvorite vrećicu i istiskujte višak zraka. Prebacite pacanu junetinu u hladnjak i ostavite da se paca najmanje 30 minuta ili do 8 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo