Recept i priprema /

Kako se radi pac za gulaš?

Image
Foto: Pixabay

Pac za meso za gulaš preduvjet je ukusnog i sočnog gulaša. Donosimo recept kako se radi pac za gulaš.

8.10.2022.
12:24
Pixabay
VOYO logo

Hoće li meso biti ukusno i mekano u gulašu ovisi o pacu za gulaš. Kako se radi dobar pac za gulaš?

Sastojci za pac za gulaš:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 2 glavice crvenog luka
  • 2 češnja češnjaka
  • 4 zrna crnog papra
  • 1 žličica mljevenog cimeta
  • 2 lista lovora
  • 200 mililitara soka od crvenog grožđa
  • 5 žlica
  • biljno ulje

Priprema paca za gulaš:

Luk ogulite i narežite na četvrtine. Češnjak ogulite i narežite na ploške. Papriku krupno sameljite u mužaru i stavite u zdjelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodati luk, češnjak, cimet, lovor, sok od grožđa i 2 žlice ulja pa sve promiješati da se napravi pac za gulaš.

Meso operite, dobro osušite papirnatim ručnicima i dodajte u pac za gulaš. Pokrijte plastičnom folijom i pacajte najmanje 2 sata u hladnjaku.

Meso izvadite iz paca, ocijedite i osušite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo