u slast! /

Otkrivamo vam neobičan i vrlo ukusan jesenski recept: pizza s kruškama i gorgonzolom!

Malo je onih koji ne vole jesenske plodove. Prefina buća, pa kesteni, kruške i jabuke. E, upravo smo kruške i jabuke ponijeli sa sobom u kuhinju, i to kako bi napravili - pizzu. Pogledajte kako napraviti slatko - slanu deliciju

29.9.2015.
18:24
VOYO logo

Danas vam otkrivamo neobičan recept za pizzu sa sezonskim namirnicama, a to je kruška i jabuka, koju ćemo sljubiti s gorgonzolom i mozzarelom. Sve upute pročitajte u nastavku.

Pizza s kruškom i gorgonzolom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namirnice: Tijesto za pizzu 500 g, mozzarella 100 g, gorgonzola 200 g, kruške 3 kom, jabuke 1 kom, maslinovo ulje 50 ml, sol i papar  po potrebi

Postupak: Mozzarellu narezati na kockice, a gorgonzoli odstraniti koru, te  narezati ju na kockice. Jabukama oguliti koru narezati na kockice, te krušku oguliti i narezati na ploške.  . Tijesto za pizzu razvucite te stavite u nauljeni lim za pečenje. Zatim po tijestu rasporedite kockice mozzarelle te prekrite sa kruškama. Rasporedite kockice jabuke i gorgonzole po tijestu. Po potrebi začinite sa soli i paprom. Pizzu peći u pečnici 30 minuta na 220 stupnjeva. Kada je pizza pečena po njoj posuti drobljeni crveni papar i nekoliko kapi maslinovog ulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo