Pripremite recept za pripremu nachosa od govedine i crvenog graha i uživajte. Ovi nachosi su vrlo popularni jer su prepuni ukusne govedine i puno sira. Jednostavno napunite pleh i pecite dok ne porumene. Govedina se može zamijeniti usitnjenom ili mljevenom piletinom.
Sastojci za nachose:
- 50 dkg mljevene govedine
- 2 žlice taco začina
- pola šalice vode
- pola šalice crvenog graha
- 25 dkg tortilja čipsa
- 4 šalice naribanog cheddara
- 4 zelena luka narezana
- dodaci po želji
Upute za pripremu nachosa:
Zagrijte pećnicu na 180°C. Pecite mljevenu govedinu u tavi dok ne posmeđi. Ocijedite masnoću. Umiješajte začin za taco, vodu i crni grah. Pirjajte 5 minuta ili dok se umak ne zgusne i voda ne ispari. U međuvremenu rasporedite tortilja čips na lim za pečenje.
Na vrh stavite pola sira, smjesu od govedine, preostali sir i polovicu zelenog luka. Pecite 8-10 minuta ili dok se sir ne otopi i ne zapeče. Izvadite iz pećnice i dodajte preostali zeleni luk i željene dodatke. Nachosi su gotovi i spremni za posluživanje.