Jela s janjetinom /

Marinada za janjetinu ispod peke - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Postoji nevjerojatno ukusna marinada od češnjaka i ružmarina za janjetinu ispod peke. Kako se priprema marinada za janjetinu ispod peke?

8.10.2022.
11:44
Pixabay
VOYO logo

Ova svježa i aromatična marinada vrlo je jednostavna i dovesti će vašu janjetinu ispod peke do savršenstva.

Sastojci za marinadu za janjetinu ispod peke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 2 kilograma janjećeg leđa ili debljeg rebra
  • 4 češnja češnjaka mljevena
  • 1 žlica nasjeckanog svježeg ružmarina
  • 1 1/4 žličice košer soli
  • 1/2 žličice mljevenog crnog papra
  • korica 1 limuna
  • 1/4 šalice maslinovog ulja

Marinada za janjetinu ispod peke priprema:

Da bi dobili idealnu marinadu za janjetinu ispod peke pomiješajte češnjak, ružmarin, sol, papar, koricu limuna i maslinovo ulje u posudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinadu prelijte preko janjećih kotleta, pazeći da ih preokrenete da se potpuno prekriju marinadom.

Pokrijte i marinirajte janjetinu u hladnjaku najmanje 1 sat, a možete i preko noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo