Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom idealni su odabir za pripremu hrane za različita druženja i proslave. Ovaj finger food jednostavno i brzo je gotov, a vrlo ukusan. Kombinacija kozjeg sira s medom na kanape sendvičima dobitna je kombinacija.
Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom sastojci:
- 40 dkg lisnatog tijesta
- 15 dkg kozjeg sira
- jaje
- 2 žlcie meda
- timijan
Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom priprema:
Lisnato tijesto razvaljate, narežite na kvadratiće i stavite u hladnjak neka kratko odstoji.
Naražite kozji sir na komadiće toliko koliko imate lisnatog tijesta. Premažite svaki kvadratić lisnatog tijeta s umućenim jajetom i na njega položite kozji sir, začinite sa timijanom i malo meda. Stavite peći na 200 stupnjeva oko 10 minuta.
Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom su gotovi i možete ih poslužiti.